Houdt je van reizen en wil je graag (levens)lessen leren die je niet in de schoolbanken hebt geleerd maar wel handig zijn in het dagelijks leven? Ga dan naar de website van The Global School

 

“Culturele diversiteit als spiegel voor zelfontwikkeling”

Su-Anne van Waes 

Waarom

Ons onderwijssysteem speelt zich grotendeels af tussen vier muren terwijl het dagelijks leven zich buiten deze muren afspeelt. Wij zien daarom de wereld als ons klaslokaal. Buiten de schoolmuren leer je niet alleen duurzame levenslessen je maakt ook meteen kennis met de diversiteit van onze wereld waarin we hedendaags leven. 

Doel

Binnen The Global School gebruiken we culturele diversiteit als spiegel voor zelfontwikkeling. Wij noemen deze methodiek ‘Travel Based Learning’. Hiermee zetten we andere gedachten, gewoonten, gebruiken en gedragingen om naar frisse eye-openers voor je dagelijks vraagstukken in Nederland. Lessen en perspectieven die je niet in de schoolbanken hebt geleerd maar wel handig zijn bij de steeds complexere vraagstukken in je leven. Of het nu persoonlijke of professionele vraagstukken zijn, we bespreken het allemaal! Bezoek onze site!

VOOR JOU

Columns

Reisavonturen omgezet naar Inspirerende columns. Je leest nieuwe perspectieven voor jouw vraagstukken in het dagelijks leven Nederland.

Cinematic Movies

Meeslepende korte films om je te stimuleren zelf op pad te gaan en te leren van de wereld om je heen.

Spreker

Inspirerende lezingen op congressen, events en seminars hoe je de methodiek 'Travel Based Learning' kan toepassen.

Klanten

Contact

Heeft u vragen of wilt u samenwerken stuur dan een email.

KIJK OOK EENS BIJ