The Global School

Waarom

Ons onderwijssysteem speelt zich grotendeels af tussen vier muren terwijl het dagelijks leven zich buiten deze muren afspeelt. Wij zien daarom de wereld als ons klaslokaal. Buiten de schoolmuren leer je niet alleen duurzame levenslessen je maakt ook meteen kennis met de diversiteit van onze wereld waarin we hedendaags leven. 

Doel

Binnen The Global School gebruiken we culturele diversiteit als spiegel voor zelfontwikkeling. Wij zetten andere gedachten, gewoonten, gebruiken en gedragingen om naar frisse eye-openers en nieuwe perspectieven voor je dagelijks vraagstukken in Nederland die je niet in de schoolbanken leert. Of het nu gaat over werk, liefde of werk, we bespreken het allemaal. Bezoek onze site en wordt wijzer. 

VOOR JOU

Columns

Nieuwe perspectieven vanuit de hele wereld voor jouw vraagstukken in het dagelijks leven Nederland.

Cinematic Movies

Meeslepende korte films en gouden tips uit diverse landen om je te stimuleren zelf op pad te gaan en te leren van de wereld om je heen.

Spreker

Inspirerende lezingen op congressen, events en seminars hoe 'travel based learning' een rol kan spelen in jouw dagelijks (werk)leven.

Houdt je van reizen en wil je graag buiten de schoolbanken jezelf ontwikkelen? Wil je graag lessen leren die je in de schoolbanken niet leert? Ga dan naar de website van The Global School

“Culturele diversiteit als spiegel voor zelfontwikkeling”

Su-Anne van Waes 

Klanten

Stay in touch

Heb je vragen of wil je samenwerken stuur dan een email.

KIJK OOK EENS BIJ