Spreker

Su-Anne verzorgt over onderstaande drie thema’s lezingen. Elk thema is te vormen naar een key note lezing, masterclass of seminar. Desgewenst kan er tevens ingespeeld worden op vraagstukken die spelen binnen de organisatie of het thema van de dag.  

WIJSHEID IS HET NIEUWE IQ

Soms heb je bij een ingewikkelde keuze niet nog meer kennis nodig maar wijsheid. Jammer alleen dat we nergens geleerd hebben hoe je wijzer kunt denken, laat staan wijs kunt handelen. In deze lezing neem ik je als promovendus op dit thema mee in de unieke wereld van wijsheid. Want hoe wordt je nu precies wijzer zodat je bij complexe beslissingen (zakelijk en privé) een wijze kijk op zaken kunt hebben?

WERKEN VERSUS REIZEN

Het klinkt misschien gek maar reizen en werken hebben veel overeenkomsten. Het enige verschil is dat reizen een toegankelijk en inspirerend onderwerp is om complexe thema's binnen uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Tijdens deze lezing bespreek ik vijf bedrijfsmatige thema's aan de hand van reisprocessen zodat iedereen geïnspireerd de zaal verlaat waar mensen normaal niet snel warm voor lopen.

DE WERELD ALS KLASLOKAAL

Tijdens deze lezing neem ik toeschouwers mee op wereldreis zonder dat iemand het pand verlaat. Je wordt geïnspireerd wat je van andere gewoonten, gebruiken, gedachten en gedragingen kunt leren. Een methodiek die ik Travel Based Learning noem gericht op persoonlijke ontwikkeling waarin een andere cultuur dient als spiegel voor je eigen handelen.

Wat andere zeggen

"Inspirerende werkwijze en een blok aan energie.
Je kunt niet anders dan geboeid luisteren naar het verhaal en glimlachen als Su-Anne interactie opzoekt. Dank je wel.
Thomas More
Su-Anne kan op elke doelgroep inspelen. Zo hebben wij haar gevraagd voor lezingen voor middelbare scholieren maar docenten maar ook een keer voor de ouders.
Global Exploration

MEER OVER SU-ANNE