klanten

Su-Anne heeft 40 columns geschreven voor LINDA.nieuws en heeft daarnaast een 5-delige reisserie gemaakt voor LINDA.tv.

Linda
Travelvlogger / Columnist
Su-AnneMila Kunis
Manager
Binnen 10 dagen heeft Su-Anne met een team van vijftien mensen een volledig nieuw curriculum ontwikkeld inclusief toetsing.
Jan
Opleidingsmanager Sport

Wat ik doe

Onderzoek

Als promovendus doe ik onderzoek naar het thema “wijsheid” binnen het domein onderwijswetenschappen. 

Ik verzorg met mijn bedrijf Wisdom Lab online programma’s en ben ik in te huren als spreker. 

Als hogeschool hoofddocent (HAN)  verzorg ik vakken binnen het domein van leren en ontwikkelen.  

Ik verzorg met mijn bedrijf The Global School levenslessen vanuit de hele wereld voor ons dagelijks leven in NL en ben in te huren als spreker. 

ontwerp

Als onderwijsadviseur help ik middels design thinking bedrijven en onderwijsinstellingen bij het ontwerpen van opleidingen. 

Ik verzorg met mijn bedrijf Educational Design Factory onderwijs ontwikkeling trajecten en ben in te huren als auditor. 

IN EEN NOTENDOP

Mijn achtergrond

Ik ben in 1982 geboren op Sri-Lanka en door mijn (adoptie)ouders in een warm bed gelegd in Nederland (Kaatsheuvel). Ik keer nog geregeld terug naar het Brabantse land voor mijn familie (en de worstenbroodjes) maar sinds 1998 ben ik woonachtig in het mooie Gelderse Nijmegen en heb ik een prachtig huis in mijn geliefde wijk Bottendaal.

mijn opleidingen

In 2000 heb ik met honors het CIOS (sportopleiding) afgerond, in 2004 de opleiding fysiotherapie en in 2011 de Master sociale wetenschappen antropologie en ontwikkelingsstudies (Radboud Universiteit) met daarbinnen de specialisatie onderwijs.
Mijn werk

Sinds 2007 ben ik werkzaam in het hoger onderwijs in verschillende rollen zoals inhoudelijk teamleider, hoofddocent, promovendus en adviseur. Daarnaast ben ik internationaal werkzaam bij diverse Belgische hogescholen als onderwijskundige en auditor. Tevens ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in Nepal en als onderwijsmanager bij de VN in Cambodja.

Mijn bedrijven

Naast mijn werkzaamheden op de HAN heb ik drie bedrijven opgebouwd. The Global School, Wisdom Lab en Educational Design Factory. Dat lijkt veel maar ze hebben een grote overlap omdat er één overkoepelende thema is: Onderwijs. In 2017 werd ik met mijn bedrijfsconcept genomineerd voor VIVA VISIONISTA.

Mijn bedrijven

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

SPREKER

Ik spreek op congressen, events en seminars over drie thema’s (wijsheid, reizen, onderwijskunde) die ik op maat voor jullie maak. Klik voor meer info. 

Ik help bedrijven en onderwijsinstellingen als onderwijskundige bij het ontwerpen en ontwikkelen van curriculums, onderwijsprogramma’s of modules. Klik voor meer info. 

AUDITOR

Ik begeleid onderwijsinstellingen bij accreditatie processen én ben in te huren als voorzitter of onderwijskundig panellid.  Klik voor meer info. 

VIDEO CONTENT

Beeld zegt meer dan woorden. Ik maak cinematic movies, vlogs en business content  op maat voor mijn klanten om een boodschap over te dragen met een verhaal. Klik voor meer info. 

ONLINE PROGRAMMA

Volg mijn online programma en wordt niet slimmer maar wijzer. Gemakkelijk, toegankelijk en duurzame content voor het bedrijfsleven als particulieren. Klik voor meer info. 

COLUMNIST

Ik houd van een artikel met een inspirerende boodschap. Het thema waarover ik schrijf maakt me niet uit zolang er maar een wijze les in zit. Klik voor meer info. 

“Everything you can imagine is real”

Su-Anne van Waes

MEER OVER SU-ANNE

CV

IN DE MEDIA

KLANTEN

Locatie

Nijmegen

Contact

contact@suannevanwaes.nl

Policy

Privacy & Cookies